fbpx

Michael Shack

Push Your Drumming Workshop

Először Magyarországon a Push Your Drumming show!

Már ötödik éve, hogy Michael Schack  (#DJDrummer, Netsky Live, Milk Inc., Roland művész) Európában turnézik ezzel a legújabb workshop sorozattal, a Push Your Drumming-gal. Az idei évben a Roland cég közreműködésével végre Magyarországra is ellátogat és a SopronDrumon fellép.

A Push Your Drumming egy teljesen új workshop-koncepció, ami magában foglalja a legújabb Roland dobfelszerelési technikákat, illetve hozzáad elektronikus ütőhangszereket, amivel megmutat és elmagyaráz néhány látványos dobos tippet és trükköt egy energikus, mozgalmas zenei performansz keretében. Ezek a tippek és trükkök minden modern dobost naprakésszé tesznek.

A Push Your Drumming nem egy hangszeres demo show, hanem egy nagyon inspiráló, energikus ötletbörze, amit ráadásul haza is vihet a résztvevő!

Ahogy a korábbi #PushYourDrumming turnékon 2014 óta, ezen az újabb verzión is, Michael olyan gyakorlatokat és tartalmakat fog prezentálni, amit minden résztvevő hazavihet egy USB-n (vagy letöltheti a weboldalról), ami többek között a gyakorlatok pdf filejait, videoklippeket, és mp3 zenei anyagot is tartalmaz. Ezt az anyagot a workshop után nem lehet megkapni, tehát részt kell vennie a workshop-on annak, aki hozzá akar jutni a Push Your Drumming anyaghoz.

Mint a Roland Digitális Dob fejlesztő csapatának tagja, Michael Schack nagyban hozzájárult, a TD50, TM-6Pro és a legújabb TD-7KL/KV/KVX dobfelszerelések kidolgozásához, és ő az egyik legfőbb „színpadon élőben” nagykövete a TD-50-nek és a SPD-SX-nek is. Ezen kívül TD-17 és a T-6Pro hangzásának tervezéséhez is nagyban hozzájárult.

KÖVESSEN MINKET:

(30) 312 2265
info@soprondrum.com

Copyright © Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft.